Sælg dele og tilbehør online

Oprettelse fra kr. 1.499,-

Sælg på 3 platforme:

På Seek4Cars offentlige portal

Via B2B markedsplads

Direkte på din egen hjemmeside

 

Reservedele i overskud?

Med et markedsplads-modul kan du reducere dit lager og øge din indtjening.

Du får mulighed for at markedsføre og sælge dit lager af overskydende reservedele på både din egen hjemmeside og på vores offentlige portal. Desuden kan du selv gøre en god handel og spare penge ved at handle med dine kolleger på den interne B2B markedsplads.

Modulet er optimeret til visning på pc, tablet og mobil. Du behøver ikke have en hjemmeside fra Seek4Cars. Løsningen kan nemlig også implementeres på hjemmesider fra andre udbydere.

Markedsplads med online betaling

Med denne løsning får du ikke kun mulighed for at sælge dine overskydende reservedele. Du kan nemlig også oprette andre produkter indenfor flere kategorier.

Tilvælger du muligheden for online betaling kan dine kunder betale online med de gængse kreditkort og mobilepay. Dermed har du en både brugervenlig og søgemaskineoptimeret webshop.

Ordre og lagerstatus holder du let styr på i administrationsdelen, ligesom det er muligt at differentiere priserne efter salgsplatform, oprette og meget mere.

 

 

Køb og sælg reservedele, plejeprodukter og tilbehør til MC, bil og varevogn

På Seek4Cars offentlige salgskanal til dine overskydende dele, bilplejeprodukter og tilbehør, finder dine kunder hurtigt den rigtige vare ved en søgning på registreringsnummer eller mærke og model

Reservedele, bilpleje og tilbehør til bil, MC, varevogn og lastbil.

Når du tegner abonnement får du bl.a. adgang til den interne B2B markedsplads. Her kan du handle direkte med dine kolleger i værkstedsbranchen.

 

Interesseret?

Kontakt os, uanset om du ønsker at investere i produktet eller er i tvivl om det nu også er noget for dig og din forretning.

 

Kim Espersen
Direktør

☏ 29 90 62 22
✉ kim@seek4cars.net

Gem

Gem

Gem