Facebook Nyheder og Annoncering

Lad Seek4Cars hjælpe dig med at blive synlig på Facebook i dit lokalområde!!

Især i disse tider er det vigtigt, at man er synlig i lokalområdet og gør opmærksom på, at der er åbnet og hvilke services, man tilbyder. 

Vælg mellem vores standard årstidsbestemte opslag - eller sæt dit helt eget præg på annoncen.

Du bestemmer selv og kan vælge mellem vores to pakker.

Vi synliggør dine nyheder på Facebook og din egen hjemmeside.

Facebook - Grundpakke

Her gør vi det nemt for dig, der ikke har tid at bruge ved computeren, men gerne vil vise dine kunder, at du er der, og at der sker noget på dit værksted.

Oprettelse kr. 1.999,-

Månedligt abonnement kr. 499,-

Du vælger mellem de årstidsbestemte opslag, vi har lavet, og hver måned lægger vi et opslag op på din egen Facebookprofil og hjemmeside. Opslaget kan ses af de personer, der har været inde og like din profil.

Boost dine opslag

Vi booster gerne dine opslag for dig, så de kommer længere ud i dit lokalområde. På den måde får du flere og flere likes på din profil - og du når ud til en meget større kundekreds. Mindstebeløb pr. måned for boost er kr. 150,- men du bestemmer selv hvor meget, du vil annoncere for.

Der er en administrationsomkostning pr. måned på kr. 50,-
Betaling forud.

Integration i nyhedsmodul

Har du hjemmeside hos Seek4Cars, kan vi integrere din Facebookprofil her. Normalprisen for et nyhedsmodul er kr. 1.499,- men det får med gratis, når du bestiller grundpakken. Der er blot et abonnement på 30,-/md., der faktureres årligt forud sammen med din første faktura for grundpakken.

Nyhedsmodulet kan også bruges uafhængig af Facebook til andre nyheder nu og fremover.

Deling af nyheder og kampagner fra din kæde eller forening

Vi kan dele de nyheder og kampagner, der kommer fra din kæde eller forening, på din egen Facebookprofil.

For kr. 299,-/md. sætter vi det op for dig og deler 2 gange hver måned.

Der er en bindingsperiode på 6 måneder, og når vi har lagt det 5. opslag op på din profil, vil du blive kontaktet af Seek4Cars, for at aftale hvilke 6 årstidsbestemte opslag, der skal planlægges i den kommende periode, tilretning af annoncebudget mm.

Alle priser er ekskl. moms.

 

 

Facebook - Udvidet

Har du lyst til at sætte dit eget præg på dine opslag - eller ved du lige præcis, hvad du gerne vil have ud til dine følgere, og har du ikke tid og mulighed for at sætte det op selv ? Så er det denne pakke du skal vælge.

Her har du selv ideer til 3 kampagner, som du vil have lavet opslag på - og de er inkluderet i oprettelsesprisen.

Oprettelse kr. 2.999,-

Månedligt abonnement kr. 499,-

Derefter kan du vælge 3 af vores faste årstidsbestemte kampagner eller du kan tilkøbe 3 ekstra kampagner, som vi sætter op for dig til kr. 1.999,-

Der er en bindingsperiode på 6 måneder, og når vi har lagt det 5. opslag op på din profil, vil du blive kontaktet af Seek4Cars, for at aftale hvilke opslag, der skal planlægges i den kommende periode, tilretning af annoncebudget mm.

 

 BOOST af Annoncer.

Ønskes Annoncerne markedsført (boostet) i lokal området, så aftales der annonce beløb i minimum 6 måneder a 100 kr pr måned + 50 pr måned i administration.

Beløbet betales forud.