Google Ads

I gamle dage brugte man 1000-vis af kroner på hel og halv-sides reklamer i aviser. Og så håbede man på, at der var nogen, der havde behovet, for det produkt, man reklamerede for, der tilfældigvis så sin dyrt købte og flot opsatte reklame. Det var måden at gøre det på dengang, og det var de muligheder, man havde.

Sådan er det (heldigvis) ikke længere. Nu bliver alt "googlet" frem, og hvis man gerne vil have flere kunder til at henvende sig i sin butik, så kan man bruge Google Ads.

Ved at bruge Google Ads kan du specificere dine reklamer og annoncer til at indeholde præcis det, du gerne vil have at dine kunder kommer til dig for at købe. Altså,- hvis du udfører nogle specialer, som du ved, dine kunder efterspørger, så er det præcis det speciale, du skal bruge som "søgeord" i dine annoncer på Google Ads.

Du bestemmer selv, hvor meget du vil bruge på det,- dog er min. budget kr. 600,-/md. Dette er et beløb, der skal indbetales til Google, inden vi kan gå i gang med din Google Ads opsætning. Det er klart, at jo større budget, man vil bruge på reklamerne - des flere visninger og klik får man. På sammen måde som en hel-sides annonce ses af flere, end en lille rubrikannonce nede i højre hjørne på side 8.

Vi forstår godt, at det kan være svært at finde tid til at sætte sig ind i det hele og at få det sat korrekt op, derfor vil vi gerne hjælpe dig.

     

Opstart Google Ads - 1.999,-

Oprettelse og opsætning
Søgeord og annoncer ift. eks. hjemmeside og landig pages
Dialog om målsætning, målgruppe, budskav mv.
Opsætning af Google Ads kampagner og annoncegrupper
Annonceudvidelser 

        

Abon. Google Ads 1.499,-

Månedligt abonnement, der opkræves 6 måneder forud
Vi overvåger dine annoncer og optimerer
Rapport til dig månedligt pr. tlf/mail efter eget ønske
Fastsætter budget sammen med dig
Du får en personlig supporter