Cookie politik

Seek4Cars tilbyder nu, at I kan oprette jeres egne cookiepolitik og på den måde også tilføje cookies for forskellige tilføjelser, I måtte have på jeres hjemmeside.

Funktionen er gratis at bruge, det er dog eget ansvar at vedligeholde dette og efterfølgende support faktureres til gældende timepris.

- Indhent meget gerne et fast tilbud, hvis du har en konkret opgave.

For at tilføje en custom cookiepolitik følges denne vejledning.:

• Log ind på admin.seek4cars.net
  • Vælg Cookie politikker

• Vælg Opret cookiepolitik

• Navngiv din cookiepolitik og gem (der kan laves flere versioner)

• Tilføj dine cookies

• Udfyld felterne og tryk tilføj

• Gem og bekræft

• Kopier cookiepolitikens ID

• Log ind på hjemmeside administrations siden og indsæt cookiepolitik-id under "Indstillinger".

WIKI

Sådan finder du ud af, hvilke cookies der er på din side:

(Identificer din sides cookies og find de rigtige keys)

Ekstrafunktioners nøgler:

Weply chat

ByttebilsWidget fra AutoIt