Tilkøbsmuligheder

Bemærk at vi ikke tilbyder Guld- og sølvhjemmesider, som kædehjemmesider. Du kan imidlertid tilkøbe nogle af funktionerne til din kædehjemmeside.

Facebook kr. 999,-

Der er over tre millioner Facebook brugere i Danmark og mange starter deres søgning dér. Med en din egen virksomhedsprofil på Facebook er du tilstede, hvor dine kunder er. Vi opretter din virksomhedsprofil og integrerer den på din hjemmeside. Efterfølgende tildeles du de fulde rettigheder og står selv for at vedligeholde og opdatere siden.

Facebook app kr. 999,-

Få vist dine salgsannoncer direkte på din Facebookside. Dine salgsannoncerne hentes ind og opdateres automatisk så der skal ikke indtastes oplysninger ind flere steder. Vores Facebook App er en abonnementsydelse. Det årlige abonnement udgør kr. 1.188,-

Basis SEO  kr. 1.499,-

Vi optimerer din side til ”bilforhandler + by” og ”autoværksted + by”, så du bliver fundet i dit lokalområde samt gennemgår og tilretter tekster og indhold på de 5 faste sider.

Google My Business kr. 1.499,-

Snup overhalingsbanen til en bedre placering på Google. Med Google My Business kan du få direkte forbindelse til dine kunder, uanset om de søger efter dig i Google Søgning, Google Maps eller Google+. Vi opretter din firmaside og sikre den virker som den skal, hvorefter vi tildeler dig alle rettighederne.

SMS Service kr. 999,-

Slut med kunder der drukner i indbakken. I samme øjeblik en kunde udviser interesse for en af dine biler, bestiller et serviceeftersyn eller har brugt ’Ring mig op’ funktionen på hjemmesiden, får du eller en eller flere udvalgte medarbejdere en sms. SMS Service er en abonnementsydelse. Ved op til 50 SMS/mdr udgør det årlige abonnement kr. 588,-

Udvidet SEO kr. 1.999,-

Vi udarbejder 2 valgfri landing pages udover de 5 faste sider. Vi ringer dig op og i fællesskab udvælger vi relevante emner og søgeord for netop din forretning. Vi leverer ca. 200 ord og 2 billeder pr. side.

Spørgsmål?

Kontakt os i dag

Kim Espersen
Direktør

☏ 29 90 62 22
✉ kim@seek4cars.net

Gem

Gem

Gem

Jesper Aahøj
Salgschef

☏ 29 80 60 77
✉ jesper@seek4cars.net

Gem

Gem