Salgskonsulent til Sjælland og Fyn

Har du interesse i en selvstændig hverdag, med udgangspunkt fra dit hjemmekontor, hvor du selv planlægger din tid samtidig med, at du har fokus på at skabe rigtig gode resultater? Og kan du motiveres af at arbejde med salg og kundepleje, så kan rollen som konsulent hos Seek4Cars lige være noget for dig.

Med reference til direktøren søger vi en salgs- og resultatorienteret konsulent, som er i stand til at arbejde selvstændigt med løsning af opgaver, hvor der vil være primær fokus på salg til leads med et spændende koncept under armen. Dit salg vil være en blanding af leads, relationssalg og nysalg, Dit primære ansvarsområde er salg af specialudviklede websites, e-shop løsninger og SoMe-produkter. Vi har et stærkt set-up, der er baseret på et tæt samarbejde med landets største organisationer og værkstedskæder inden for den frie del af autobranchen.

Dine primære opgaver vil være:
• Planlægning og gennemførelse af salgsaktiviteter
• Gennemføre koncept salg til udvalgte leads
• Resultatopfølgning pr. kunde og kæde
• Deltagelse i lokale markeds tiltag – herunder messe deltagelse
• Budget ansvarlig for regionale aktiviteter og salgsresultater

Jobbet vil som nævnt være med udgangspunkt fra hjemmekontor centralt placeret i regionen, hvor du arbejder ud fra din bopæl. Selv om du arbejder fra hjemmekontor vil du blive tæt knyttet til dine kolleger via daglige kontakter samt deltagelse i personale- planlægnings- og salgsmøder. Det er vigtigt for os, at vores nye medarbejder hurtigt bliver integreret i vort team.

Din profil
Du har mod på at tage fat på en udfordring med salg af webløsninger m.v. hos vore kunder, der primært er små og mellemstore autoforhandlere- og værksteder. Du er fortrolig med digitale løsninger og de sociale medier. Du er god til at kommunikere og har erfaring med salg. Du håndterer Microsofts Officepakke på brugerniveau. Det vil være en fordel, hvis du i forvejen har kendskab til autobranchen.

Vigtigst for os er, at du kommer med et selvstændigt og selvmotiverende drive. Du skal have en god energi, og da du skal arbejde fra hjemmekontor, vil struktur, disciplin og systematik også være en fordel. Du vil blive en del af et team, hvor dagligdagen er præget af høj aktivitet, udvikling, fremdrift og resultatopnåelse.

Du tilbydes
Du vil træde ind i et dedikeret team, der arbejder hårdt for vores succes i markedet, og der tilbydes en relevant lønpakke indeholdende grundløn, attraktiv provision, pension, bilordning, telefon, internet mv.

Ansøgning og kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Ole Dahl Madsen på mobil 2482 2478 der vil besvare dine spørgsmål. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV snarest via formularen her

Om Seek4Cars A/S
Seek4cars A/S er et delvist brancheejet IT-selskab, med en central placering i markedet for specialudviklede websites og Dealer Management Systemer. Seek4Cars har en bred forgrening af samarbejdspartnere i markedet, fra de store aktører i grossistleddene og deres værkstedskæder, over finansieringsmarkedet og brancheorganisationen DBR. Dette, sammen med Seek4Cars egen portal - www.Seek4cars.dk, - gør det muligt at etablere innovative netbaserede løsninger.