Forbedringer i supporten

Vi forbedrer løbende vore systemer i takt med at forholdene ændrer sig;- enten internt eller hos vore kunder og samarbejdspartnere. Et af vore vigtigste indsatsområder er vores support. Vi er rigtigt stolte af, at vores support til vore kunder, ofte bliver fremhævet som både hurtig og fleksibel.

Nu bliver det endnu bedre. Vi forbedrer hele sagsgangen ved at indføre et såkaldt ticket-system, til at styre de indkomne supportopgaver, til glæde for både vore kunder og os selv.

Det er nu også muligt at vælge at blive ringet op, hvis alle vore medarbejdere i supporten er optaget.

Vores kundemasse er udvidet henover de seneste par år, og vi har dermed et stigende antal supporthenvendelser på telefon. For fortsat at kunne yde en både pålidelig og hurtig service, har vi udviklet et system til modtagelse og koordination af kundehenvendelser.

De største ændringer sker på de interne linjer. Vi vil nemmere kunne overskue, hvem der er ”tovholder” på de enkelte opgaver, og hvor langt de er i sagsgangen. Det betyder, at vi vil opleve færre sager, som ”Per tror Knud har lavet” og omvendt. Ligeledes vil der være færre mails, der arkiveres forkert eller slet ikke bliver behandlet.

Hvad betyder alt det her for dig?
Hvis du tidligere var hurtig til at tage telefonen, og ringe til os for at få ændret dine åbningstider, tilføje en medarbejder eller lave en anden mindre ændring på din hjemmeside, så skal du fremover i stedet sende os en mail på support@seek4cars.net

Åbningstider i telefonsupporten

Fremover kan du kontakte os pr. telefon på nedenstående tidspunkter :

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00
Fredag: 8:00 - 14:00
Weekend og helligdage lukket

Derimod er mailen åben 24/7 - support@seek4cars.net

 

SUPPORTTELEFON:

93 911 911