Hvem er Seek4Cars?

Værkstedernes foretrukne it-partner

Når du kontakter Seek4Cars A/S, møder du et dedikeret team, der brænder for det de gør,- nemlig lave it-løsninger til autobranchen.

Vores sælgere lægger sig i selen, for at finde den bedste løsning til jer. En løsning, der løser jeres behov;- lige der, hvor I er med jeres virksomhed i dag.

Design og produktionsafdelingen har øje for detaljen, og sammen med udviklingsafdelingen tryller de gang på gang løsninger frem, der fungerer hver eneste dag for mere end 1000 virksomheder i hele Danmark.

Vi kommer næppe udenom vores supportafdeling, der har ry for at være et af de bedste (hvis ikke det bedste) supportteam i kongeriget Danmark. Med rolig stemmeføring løser de hver dag små og store opgaver og hjælper vores kunder med opdateringer på hjemmesider, mailproblemer eller hvad det måtte være.

Vi bliver kaldt "Værkstedernes foretrukne it-partner", og det er vi stolte over.

Men det forpligter også, og vi arbejder hver eneste dag for at forny, forbedre og opfinde nye løsninger, der kan hjælpe alle i autobranchen – store som små.

De bedste løsninger finder vi sammen med jer derude. For det er jer, der hver eneste dag anvender vores produkter til at få jeres virksomhed til at fungere bedst muligt, der kan fortælle os, hvad der er godt og selvfølgelig også, hvad I mener, der er mindre godt.

Vi vil gerne høre det hele, for kun på den måde, kan vi blive bedre.

Mød teamet

Salg

Kim Espersen

Direktør & Salg

Henrik Bo Hansen

Salgskonsulent

Bogholderi

Marianne Nielsen

Kontorfuldmægtig

Support

Karsten Thomsen

Support & Produktion

Digital Markedsføring

Anne Mette Brock Sørensen

Digital Marketing Specialist

Design og produktion

Mads Gregersen

Front-end Udvikler

Udvikling

Rasmus Thorslund

IT Chef

Jonas Sudergaard

Udvikler

Niklas Kristiansen

Udvikler