Nyheder til lavpris på FTZ messen

Kim og Jesper giver den gas på FTZ messen, hvor vi som sædvanligt tilbyder dig en branche-målrettet hjemmeside til en super pris.

Direktør Kim og Salgschef Jesper bliver sendt på messe i Odense Congress Center den 7. og 8. november. Vi deltager, som altid, på FTZs fagmesse for kunder og samarbejdspartnere. På vores stand - 1119 - kan du høre mere om vores seneste produkt - net-lagerreolen, der netop er nomineret som Årets Nyhed til Autoawards 2018. Net-lagerreolen giver værksteder og autoophuggere en nem og hurtig adgang til at få både nye og brugte reservedele ud på internettet.

Og nu du er på standen, så kan du få set de nye kædehjemmesider til AutoMester og Din Bilpartner, der har fået en alvorlig overhaling denne sommer med nyt design og nye funktioner. Hella Servicepartner har fået redesignet deres profilsider til værkstederne og fået en ny visitkort hjemmeside. Så der er nyheder på alle hylder. På toppen af kransekagen har vi besluttet at sætte et stort fedt: "Du sparer da lige 50%" - under messen. Så kig forbi! Du kan højest risikere, at spare lidt penge!